Ga naar hoofdinhoud
0598-321607 info@kleinwalsertalhuren.nl

KLEINWALSERTAL in OOSTENRIJK

Het aantrekkelijke Kleinwalsertal ligt in het uiterste puntje van Oostenrijk in  de provincie Vorarlberg. Het dal ligt tussen de bekende zuidduitse  wintersportplaats Oberstdorf en het mondaine Oostenrijkse Lech. Het is het dichtstbij  Nederland gelegen sneeuwzekere hoogalpendal. Het dal ligt op 1250 meter hoogte  vanwaar de kenmerkende Widersteintop op 2533 meter prominent  boven het gezellige Kleinwalsertal uitsteekt.

De WALMENDINGERHORNBAHN, de IFENBAHN en de KANZELWANDBAHN brengen u snel en  comfortabel naar boven de 2000   meter hoogte waar prachtige skipistes en wandelpaden  voor u beschikbaar zijn. Verder zijn er nog vele aansluitingen en  stoeltjesliften tot in totaal 120 kilometer piste. In de zomer brengen deze  bergliften u naar adembenemende vergezichten.

Het dal is ca. 15   kilometer lang, met de gezellige plaatsjes Riezlern,  Hirschegg en het oudste plaatsje Mittelberg. Aan het einde van het dal ligt nog  het charmante gehuchtje Baad.

Het Kleinwalsertal is genoemd naar de boeren uit Zwitserland (Wallis) die rond  1400 de Gemeente Mittelberg hebben gesticht.

Een uitstekend, door gasten gratis te gebruiken, busnetwerk maakt het gebruik  van uw eigen auto in het dal tijdens de vakantie overbodig.
We hopen dat u van een heerlijke vakantie kunt genieten in  appartement 412 en natuurlijk het mooie hotel in het prachtige Kleinwalsertal.

Meer info over het dal: http://kleinwalsertal.com

Zie ook de Winter, Zomer en Foto’s

Back To Top